Rådgivere

Trond Brevik (født 1966) er siviløkonom fra NHH/UCLA i 1991 og er eier (partner) og daglig leder i Brevik Risk Management AS. Trond Brevik arbeidet i oljebransjen fra 1992 til 2000, fire år med oljehandel og risikostyring samt fire år som ansvarlig for økonomisk analyse. Han har siden 2000 arbeidet som forretningsrådgiver med hovedfokus på risikostyring i energibransjen. Han var fra 2000 ansatt i Arthur Andersen, senere Ernst&Young, men har arbeidet for egen virksomhet siden 2003.

Trond Breviks oppdrag som konsulent er i disse hovedkategorier:

 

  • Prosjektleder for frittstående utrednings- og analyseprosjekter hos kraftselskaper (for eksempel strategi for handel og sikring, risikoanalyse, prosess- og organisasjonsutvikling)
  • Uavhengige evalueringer, ofte i regi av internrevisjonsavdelinger (typisk «internrevisjonsprosjekter»)
  • Innleie over lengre tidsrom som operativt ansvarlig innenfor risikostyringsfunksjonen hos energiselskaper (fungering som «Risk Manager» eller «Risk Controller»)

 

Telefon: +47 975 43 057 Kontakt Trond på e-post

 

 

 

Sveinung Nersten (født 1993) er Siv.ing. i Industriell Økonomi fra NTNU i 2018 og er konsulent i Brevik Risk Management. Sveinung har erfaring fra konsulentselskapet Arthur D. Little. Der jobbet han med strategiske og operasjonelle problemstillinger internasjonalt og i Norge, hovedsakelig mot kunder i energisektoren. Han har også erfaring fra Powel og Trønderenergi. Sveinung har ved NTNU skrevet og publisert flere artikler om risikostyring og produksjonsstyring i norsk kraftbransje.

 

Sveinung har erfaring fra prosjekter innen:

  • Risikostyring, motpartsrisiko, markedsrisiko og andre kvantitative analyser
  • Markedsanalyse, vekststrategier, markedsattraktivitet og M&A
  • Operasjonelle evalueringer, intervjubaserte prosjekter og organisasjonsutvikling

 

 

 

 

 
 
Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY