Konsernrevisor i BKK

Brevik Risk Management er engasjert for å lede BKKs konsernrevisjon de neste to årene. Vi er nå godt i gang med årets revisjonsplan.

Revisjonsplanen for 2021 består av åtte uavhengige evalueringsprosjekter. Konsernrevisjonen skal hjelpe organisasjonen å nå sine mål. Evalueringsprosjektene spenner over alle BKK-konsernets virksomhetsområder og alle måldimensjoner, knyttet til bærekraft, personsikkerhet og økonomisk verdiskaping.

Trond Brevik, som nå fungerer som BKKs konsernrevisjonssjef, har over 20 års erfaring med risikostyring og internrevisjoner i kraftbransjen.

Sveinung Nersten vil assistere Trond i revisjonsarbeidet. Sveinung er ind-øk utdannet ved NTNU, og har tre års konsulenterfaring. Han har arbeidet særlig mye med krafthandel.  

I gjennomføringen av revisjonsplanen er det vanlig at vi leier inn fagekspertise innenfor det tema som skal evalueres. -Dette gjør jobben veldig interessant, sier Trond. -Vi blir kjent med mange flinke og hyggelige fagfolk og lærer mye om hele bredden i virksomheten til et konsern som BKK.

Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY